UNITED BARCODE SYSTEMS’IN 30. YIL DÖNÜMÜ: ANMAK, TEŞEKKÜR ETMEK VE KUTLAMAK İÇİN UNUTULMAZ BİR ETKİNLİK

La ocasión reunió a trabajadores de UBS de todo el mundo y a otros invitados muy especiales, como clientes, distribuidores, proveedores y colaboradores, todos ellos parte fundamental del éxito de la compañía a lo largo de estas tres décadas.

 

Etkinlik, gecenin temelini oluşturan “Anma, teşekkür ve kutlama”,olmak üzere üç ana unsur etrafında şekillendi.

 

· Anma: UBS'nin ilk günlerine dönüp bakmak ve artık aramızda olmasa da kurumda silinmez bir iz bırakan kişileri onurlandırmak için bir an.

· Teşekkür: Çalışanlardan stratejik ortaklara kadar UBS'in büyümesine ve başarısına katkıda bulunan herkese bir takdir.

· Kutlama: :Zorlukların üstesinden gelerek, yenilikler yaparak ve sürekli büyümeyi başararak, her zaman bir ekip halinde kalarak 30 yıl boyunca birlikte çalışmaya bir övgü.

 

Törenin açılış konuşmasını yapan United Barcode Systems CEO'su Antoni Bonet, şirketin mütevazı başlangıcından sektörde küresel bir lider haline gelene kadar geçirdiği evrimi vurguladı. Bonet şunları söyledi: “Bu otuz yıl içinde UBS, büyük hayalleri olan küçük bir şirketten, 6 ülkede doğrudan varlığı ve 60'tan fazla ülkede satışlarıyla sektörümüzde lider bir kuruluşa dönüştü.”

 

UBS30-2440

“Hiçbir başarı tek başına elde edilemez ve bunu unutmamalıyız.” - Antoni Bonet -

 

UBS IT ve Servis & Destek Direktörü Marc Pascual, UBS'in yolculuğuna eşlik eden herkese teşekkürlerini sundu. “Bizimle birlikte yürüdüğünüz, vizyonumuza inandığınız ve bunu gerçeğe dönüştürmemize yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz” diyen Pascual, şirketin başarısı için işbirliği ve ekip çalışmasının öneminin altını çizdi.

 

UBS30-2445

“Hepiniz yolculuğumuzun temel bir parçası oldunuz, desteğiniz ve işbirliğiniz olmadan bunların hiçbiri mümkün olmazdı.” - Marc Pascual -

 

Gecenin en duygusal anlarından biri, 20 yılı aşkın süredir UBS ailesinin bir parçası olan çalışanlara saygı duruşunda bulunulması ve onların şirkete olan bağlılıklarının takdir edilmesiydi.

 

UBS30-2468

20 yılı aşkın süredir şirkette çalışan UBS çalışanlarının tanınması

 

Etkinlik tüm katılımcıların kadeh kaldırmasıyla sona erdi ve Antoni Bonet sözlerini şöyle tamamladı: “Bugün sadece başardıklarımız için değil, gelecek için de köprü kuruyoruz. Çünkü önümüzdeki birkaç yıl daha da büyük, daha da heyecan verici olacak ve eminim ki hep birlikte yeni hedeflere ulaşmaya devam edeceğiz.” .

 

Bu gala ile United Barcode Systems sadece geçmişini kutlamakla kalmıyor, aynı zamanda yenilik, büyüme ve ortak başarılarla dolu bir geleceğe olan bağlılığını bir kez daha vurguluyor.

.

 

 

 

 

57
58
59
60
61
62
63
64

¡Tebrikler, teşekkür ederiz ve UBS ailesinin bir parçası olarak daha nice yılları kutlayalım!

  • PAYLAŞ:

İLGİLİ

3. WE RUN UBS 2023

Üçüncü kez düzenlenen WE RUN UBS büyük bir başarıya imza attı. 2023 yılında United Barcode Systems'ın tüm ekibini 10 g

2. United Barcode Systems Maratonu - WE RUN UBS 2022

Bu yıl, düzenlediğimiz ilk maratonun büyük başarısının ardından WE RUN UBS 2022 maratonunu yeniden düzenledik. Bir kez daha tüm United Barc

Newsletter

UNITED BARCODE SYSTEMS, S.L. as the data controller will process your data for the purpose of replying to your query or request. You may access, rectify and erase your data, and also exercise other rights by consulting the additional detailed information on data protection in our Gizlilik politikası.